Следвайте Гласове в .За  десета година конкурсът Най-добра българска фирма

...
Следвайте Гласове в .За  десета година конкурсът Най-добра българска фирма
Коментари Харесай

Над 300 компании се включиха в юбилейното десето издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

Следвайте " Гласове " в.
За  десета година състезанието „ Най-добра българска компания на годината “ отличи фирмите, чиито бизнес модели и тактики са били най-печеливши и устойчиви през миналата година. Организатор на състезанието е Fibank, която е най-голямата по активи българска банка в страната. Специалната гала по награждаването на спечелилите се организира на 18 октомври в столичната изложба Vivacom Art Hall Оборище 5.

Акцент тази година бе капацитетът на фирмите да се развиват в предизвикателната среда на световна рецесия и да се оправят с последствията от пандемията, политическата неустойчивост, високата инфлация, недостига на първични материали и покачващите се цени на горивата.
Първа премия в категорията „ Средна и огромна компания “ завоюва Папас олио АД - водеща компания в преработката на маслодайни семена в България и водач в търговията със зърнени и маслодайни култури в Черноморския район. На второ място се класира Аспазия-92 ООД – дребен фамилен бизнес, който за 30 година се трансформира в един от най-големите български производители на безалкохолни питиета. Фирмата Начеви 90, която създава и изнася мебели за над 15 страни, зае третото място.
Отличието за най-хубава „ Микро и дребна компания “ отиде при Варна яхт пейнт ООД, която се занимава с ремонт и поддръжка на плавателни съдове в цяла Европа. Второто място журито отреди на Амброзия ООД – фамилна плантация за екологично чисти пчелни артикули и мед с най-големия пчелин в България и над 2100 кошера. Трети в конкуренцията са Вертикал 1 ЕООД с съществена активност планиране, произвеждане, монтаж и узаконяване на всички типове асансьори.

Mексон ООД, производител на известните перилни и почистващи препарати Medix, Alvina, Lex и други, завоюва Наградата на публиката, която се връчва посредством онлайн гласоподаване. Компанията предлага цялостна гама артикули за хигиена и комфорт и от 20 година е водач на родния пазар в областта на битовата химия.
Призът за женско предприемачество „ Най-успешна българка в бизнеса “ отиде при Уляна Хаджийска, притежател и шеф на компания „ Натура Вита ” ЕООД. Компанията с фабрика в Ботевград изкупува и преработва охлюви, а продуктите й се изнасят най-много за Франция.
Победителите в конкуренцията бяха избрани от жури в състав: Чавдар Златев, изпълнителен шеф и член на УС на Fibank, финансистът Емил Хърсев, ръководителят на Съюз Произведено в България Кънчо Стойчев, притежателят на „ Медийна група България “ Венелина Гочева и Ваня Манова - управител на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.
В юбилейното десето издание на състезанието „ Най-добра българска компания на годината “ присъединяване взеха над 300 компании представящи българския бизнес в редица браншове. Особено дейни бяха строителните и транспортните компании, компаниите от текстилната и мебелната индустрия, производителите на хранителни артикули, земеделците и сдруженията, заети с рандеман на инертни материали и поддръжка на машини и уреди, както и производителите на части и съоръжение за промишлеността.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР